Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

SF som arbejdsplads

I Småbørnenes Forsamlingshus bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi sætter barnet først i alt, hvad vi gør, og hvor tilgangen til børn og voksne er anerkendende og nysgerrig.

Hos os er der altid plads til nye ideer, og her er god mulighed for at få indflydelse på praksis. Vi har et tæt samarbejde på kryds og tværs af huset og nyder godt af hinandens forskellige kompetencer. Vi er en medarbejdergruppe, der yder stor omsorg for hinanden, og som hjælper hinanden og nyder at udvikle os fagligt sammen. Både ved at sparre med hinanden og ved at tage på et kursus sammen. 

Vi har en sprogkoordinator ansat, og vores personale har blandt andet fået kompetenceudvikling i bevægelseslege gennem indsatsen Børn og Bevægelse (BOB). Vi har to faglige fyrtårne i huset, der sørger for, at alle vores aktiviteter arbejder mod læreplanens mål, og som hjælper kollegaer i hverdagen med at sikre den høje faglige kvalitet, vi er stolte af. I klyngen har vi blandt andet praktiknetværk, sprognetværk og førskolegruppenetværk. 

Tid til refleksion 

Vi prioriterer tid til refleksion, og hver fredag bruger vi en time, hvor en medarbejder fra hver stue deltager sammen med den pædagogiske leder – det kan være refleksion over et tema, noget fra tilsynet eller en særlig situation omkring et barn. Vi er optagede af at udvikle os fagligt, og det gør vi både med hinanden, og vi får også god sparring og ny viden fra vores ressourceforum. Gennem refleksion inspirerer vi hinanden og bliver bedre og skarpere på vores praksis. Det er en vigtig prioritering for os, så der ikke går hverdag i den. 

Alle stuer har desuden et ugentligt fagligt møde, hvor planlægning af ugen, børnenes trivsel og tidligere aktiviteter drøftes og evalueres. Derudover indledes hver morgen med et kort tavlemøde, hvor vi får et hurtigt overblik over dagen, så vi både kan inspirere hinanden til aktiviteter og hjælpe, hvor der er behov. Vi har også en tavle, hvor vi løbende skriver ideer ned og idéudvikler med hinanden. 

En god modtagelse 

Det er vigtigt for os, at du som nyansat oplever at blive taget godt imod. Derfor har vi det, vi kalder en 90-dages-intro, der blandt andet betyder, at vi så vidt muligt prioriterer, at du får tilkoblet en makker i den første tid. Derudover giver vores pædagogisk leder Mia altid en grundig introduktion til husets skrevne og uskrevne regler og afholder minimum en statussamtale i løbet af din første måned.

Vi er også en personalegruppe, der kan lide at være sociale sammen, og vi har blandt andet en årlig julefrokost og ses løbende til andre hyggelige arrangementer.