Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

køkken og madpolitik

Køkkenets visioner omkring maden er, at den skal være sund, nærende, udfordrende og velsmagende – set i børnehøjde.

Vi forsøger at variere mellem de forskellige fødevaregrupper og i løbet af en uge, anvendes der i menuen forskellig kød, fisk, grønt og korn.

Vi anvender så vidt muligt altid friske økologiske råvarer, da dette er den bedste kilde til sund vitaminrig mad. 

Det pædagogiske måltid er et meget vigtigt værktøj, når det handler om at udfordre børnene på deres smagssanser. Det at spise i fællesskab med andre børn opfordrer børn til at smage på maden, da de bliver nysgerrige på hvad deres kammerater spiser.

Endvidere udfordres børnene når de skal dække bord og rydde af, og de træner finmotorik hvad enten der øves på bestik, eller maden skal fanges med fingrene.

 

Dokumenter

kostpolitik_0.pdf

Shape Created with Sketch.